LoginForside Ammerådgiver telefonliste Ammebrevkasse Vil du være ammerådgiver? Godt at vide

Opklaring ang. faderskab

LoginSpørg Jordemoderen


Emner:

Opklaring ang. faderskab

Tilbage  Info   
2018-12-21

Kære jordemoder, jeg er kommet i en situation som jeg har svært ved selv at gennemskue. Jeg er i den heldige situation at være gravid, men er meget usikker på hvem der er faderen. Jeg har i sidste uge været til ultralydsscanning hvor de vurderede at jeg var 6+6 uger henne. Således var min sidste menstruations første dag den 1/11. Jeg var sammen med min ekskæreste både den 12/11 og 15/11, og regner selv med at det må være på en af de dage at undfangelsen har fundet sted. Mit dilemma er dog at vi gik fra hinanden den 17/11, og jeg søgte trøst hos en god ven, hvor vi endte i seng sammen den 20/11, og jeg er nu i tvivl om hvorvidt der kan være en sandsynlighed for at han kan være faderen, hvilket jeg håber du kan svare på? Min cyklus er ca. 29 dage.

Håber du kan hjælpe mig. Mvh den fortvivlede.

 

Kære Fortvivlede


Det lyder mest sandsynligt, at det er din ekskæreste, der er far til barnet, men ingen garantier!

Hvis du har brug for mere sikkert at vide, hvem der er far til barnet, bliver du nødt til at få foretaget en DNA test, hvilket er muligt allerede at få gjort i graviditeten. Hvis du googler, finder du forskellige tilbud om DNA test.


Venlig hilsen

Karen Bøhrnsen, jordemoder

X
Id:1485
Oprettet:2018-12-21 18:40:17
Besvaret:2019-04-23 09:14:56

Forældre og Fødsel er en ikke-statslig organisation (NGO) uden partipolitisk tilknytning. Vi arbejder for at forbedre vilkårene for de gravide, de fødende og småbørnsfamilierne. Vores kernesager er at sikre alle en tryg fødsel samt at yde gratis, vidensbaseret og personlig rådgivning.
Derfor tilbyder Forældre og Fødsel blandt andet gratis og anonym ammerådgivning døgnet rundt, året rundt - og man behøver ikke at være medlem af foreningen for at modtage rådgivning


STØT FORÆLDRE OG FØDSEL – MELD DIG IND!

Et års familiemedlemskab kun 330 kr.
Meld dig ind i Forældre og Fødsel – her."

tilbage til oversigten

Annonce

Vil du være medlem - tryk her