Vores hjertesag

Medbestemmelse, sundhed og rådgivning

Forældre og Fødsels hjertesag er at arbejde for at give dig indflydelse og medbestemmelse over din graviditet, fødsel og barsel.

I Forældre og Fødsel mener vi, at dine ønsker for graviditeten, fødslen og barslen kan være en drivkraft for en sundere start på familielivet samt en kilde til at undgå sygdom senere i livet.

I Forældre og Fødsel tilbyder vi derfor gratis, vidensbaseret og personlig ammerådgivning - til glæde for familielivet nu og jeres sundhed fremadrettet i livet.

Søg i artikler

Ammerådgivning

Anonym og gratis rådgivning

Du kan hver dag, alle årets dage, ringe til en ammerådgiver.

Vi ønsker med vores gratis tilbud til ammerådgivning med hjælp til så mange som mulige.

Da ammerådgivningen udføres af frivillige, der passer fuldtidsjobs og egen familie, kan det være nødvendigt at kontakte flere rådgivere på "listen". Ammerådgiverne kan kontaktes her

Støt vores ammerådgivningsindsats
Ammerådgivningen er gratis og åben for alle.

Hvis du ønsker at støtte Forældre og Fødsels arbejde og ammerådgivning økonomisk kan du gøre det via medlemskab og/eller ved at donere et valgfrit beløb på MobilePay.

 

25
mar
Generalforsamling 2023
10.30-17.30
Borgernes Hus, Østre Stationsvej 15, 5000 Odense C
Lørdag den 25. marts har Forældre og Fødsel afholdt den årlige generalforsamling. Her fik vi blandt andet vedtaget en frivilligpolitik, sat nye mål for foreningens arbejde for skabe bedre forhold for kommende og nye familier i forbindelse med graviditet, fødsel og barsel samt besluttet en aktivitet med fokus på det informerede samtykke. Der var også valg til bestyrelsen, hvor de, der genopstillede blev genvalgt.
12
feb
Bestyrelsesmøde
9-12
Virtuelt
Søndag den 12. februar er der bestyrelsesmøde i Forældre og Fødsel